WIJ STAAN VOOR EEN TRANSPARANTE SAMENWERKING!

We nemen uitgebreid de tijd om de wensen en mogelijkheden met de klant te bespreken, nadien wordt er in samenspraak een voorontwerp uitgewerkt. De klant wordt regelmatig op de hoogte gebracht omtrent de voortgang in het ontwerpproces. Je hoeft geen onverwachte, torenhoge kosten te verwachten, wij staan voor een transparante samenwerking. Onderstaande prijzen zijn indicatief en kunnen naargelang het project duurder of goedkoper uitkomen, elk project is immers anders. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende prijsofferte.

 •  LOGO 

  Om de uitstraling van een onderneming professioneel weer te geven is het erg belangrijk om onder andere gebruik te maken van een origineel logo. Het belang van een goed logo wordt vaak onderschat, het is de manier om jouw zaak op een professionele en positieve manier in de kijker te zetten. Een goed logo is simpel, strak en straalt op een visuele manier het imago en de eigenheid van je zaak uit.

  We zijn gespecialiseerd in het grafisch ontwerpen van logo’s die je klant of doelgroep aanspreken, opvallen in de massa en op een positieve manier onderscheidend zijn.

  Je hebt al een logo, maar het is gedateerd en aan vernieuwing toe? Dan is een logo-restyle een oplossing.

  Ca. € 150

 •  LOGO & HUISSTIJL

  Wil je naast je logo ook een compleet nieuwe huisstijl voor je bedrijf? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een speciaal pakket voor het ontwerpen van je logo, briefpapier, enveloppe en visitekaartje samengesteld.

  Ca. € 250

 •  BROCHURE

  Heb je een nieuw product dat de aandacht van je klanten verdient of wil je nieuwe klanten overtuigen? Organiseer je cursussen en wil je mogelijk geïnteresseerden informeren? Een brochure is hiervoor namelijk de oplossing bij uitstek. Een goede brochure biedt bondige informatie die visueel zo goed mogelijk tot zijn recht komt.

  Ca. € 250

 •  FLYERS EN AFFICHES

  Flyers zijn een goed middel om een actie onder de aandacht te brengen.

  Organiseer je een event dan heb je waarschijnlijk als doel zoveel mogelijk mensen aan te trekken. Ook hier is het van cruciaal belang de juiste uitstraling te creëren. Het middel bij uitstek is dan een opvallende, mooi ontworpen affiche die jouw event in het oog doet springen.

  Ca. € 150

 •  PARTY

  Organiseer je een feestje, heb je trouwplannen of moet jouw gezinsuitbreiding in de kijker gezet worden? Dan wil je vast ook je vrienden en familie imponeren met een origineel ontwerp.

  Ca. € 150

 •  COMBINATIES

  Het spreekt voor zich dat al deze mogelijkheden te combineren zijn. Wil je jouw zaak echt in de kijker zetten dan is een coherent ontwerp zeer belangrijk. Het spreekt voor zich dat zo'n all-in-aanpak ook een voordelig prijskaartje heeft.

 •  ANDERE

  We zeiden het eerder al: alles wat ontworpen kan worden, ligt binnen de mogelijkheden. Wens je een originele kerstkaart of een leuk t-shirtdesign? Daar weten we zeker een mouw aan te passen. Geen idee is gek genoeg!

 

Contact

waltersaelens by Hogi bvba
Weertstraat 66
2880 Bornem

+32 474 51 05 96
Wat moet je doen als de politie je op straat controleert? Wat mag de politie en wat mag jij?

Wat moet je doen als de politie je op straat controleert? Wat mag de politie en wat mag jij?

Geplaatst op: 2019-04-29

Afgelopen week had ik de eer om in opdracht van Amnesty International, 's werelds grootste middenveldorganisatie voor mensenrechten, de Arabische & Engelse lay-out van hun bro...

Lees meer Meer nieuws
Stand out!

Stand out!

Geplaatst op: 2019-04-29

Mijn ideeën vertaal ik in een grafisch ontwerp dat exact vertelt wat je wil overbrengen. Elke beslissing die ik neem bij een creatief proces gaat uit van de gedachte om fantastisch werk te leveren aan de...

Lees meer Meer nieuws
 • Een creatieve geest met een grote meerwaarde, goede inbreng en knap resultaat!

  Medizi bvba
 • Op mijn vraag “Kun je van foto’s een promofilmpje maken voor ons Belgisch Kampioenschap IJslandse Paarden” kwam...

  De Schelderuiters vzw
 • Wij zijn zeer blij met de 2 logo's die Walter voor ons ontwierp. Elke logo...

  Flaxblossoms Border Collies
 • Van ontwerp van het logo tot huisstijl en facebook campagne, de opdrachten werden prima uitgevoerd!

  Bodiicare
 • Wat het zo aangenaam maakt om met Walter samen te werken, is dat we maar 1 keer ons idee moeten uitleggen!

  Team BK IJslandse Paarden
 • De Sint bracht ons 4 prachtige logo's om de herkenbaarheid van onze afdelingen duidelijker te maken.

  Belgische Stamboek voor IJslandse paarden
Medizi bvba De Schelderuiters vzw Flaxblossoms Border Collies Bodiicare Team BK IJslandse Paarden Belgische Stamboek voor IJslandse paarden

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.