GEEN IDEE IS GEK GENOEG VOOR ONS!

 • Wat is een grafisch ontwerp?

  Grafisch ontwerpen is het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Dit vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden. Bij het grafisch ontwerp wordt zowel visuele expressie als creativiteit nagestreefd in de presentatie van tekst en afbeeldingen.

  Het primaire gereedschap van het grafisch ontwerp blijft de creatieve geest. Kritisch, objectiverend en analytisch denken zijn vereist in de vele vormen van het ontwerp.

 • Wat ontwerpen we allemaal?

  Hieronder een opsomming van wat we onder andere ontwerpen:

  Logo's, huisstijlen, folders, affiches en flyers, uitnodigingen, advertenties, posters, campagnes, verpakkingen, digitale nieuwsbrieven, briefpapier, email- templates, visitekaartjes, etc.

  Geen idee is gek genoeg voor ons!

 • Hoelang duurt een grafisch proces?

  De doorlooptijd van een grafisch ontwerp is uiteraard afhankelijk van de complexiteit van een opdracht. De doorlooptijd van bijvoorbeeld de ontwikkeling van een huisstijl varieert van 3 tot 8 weken.

  Opdrachten zoals het grafisch ontwerp van een advertentie of een poster binnen een reeds bestaande huisstijl, kunnen we vaak binnen de paar dagen realiseren. Vaak wordt er bij complexe opdrachten een planning gemaakt die bestaat uit een concept- en ontwerpfase.

  Conceptfase: bestaat uit de briefing, brainstormen, onderzoek en schetsen.

  Ontwerpfase: omvat het grafisch ontwerp, teksten schrijven, beeldredactie en digitaal print- en drukwerk.

 • Hoe gaat Vectors te werk bij het ontwerpen van logo's?

  Bij het grafisch ontwerp van een logo werken we volgens de volgende methode:

  1e gesprek

  Hierin vertelt de klant en stellen we vragen. Wat moet het logo uitstralen, wat is de doelgroep, wat wil de klant bereiken etc. Met deze informatie gaan we alvast aan de slag.

  2e gesprek

  Hierin laten we 3 verschillende grafische ontwerpen van logo's zien. Die worden besproken en er wordt een keuze gemaakt voor één grafisch ontwerp. Het gekozen logo wordt desgewenst aangepast en verder uitgewerkt.

  Laatste gesprek

  Hierin worden de puntjes op de 'i' gezet. Wij verwerken de laatste opmerkingen en het definitieve logo wordt vervolgens opgestuurd in verschillende bestandsformaten.

 • Is een grafisch ontwerp duur?

  Dat hangt ervan af hoe je het bekijkt. Grafisch ontwerpen is een creatief proces, het creatieve denkproces vergt enige tijd en daar staat een vergoeding tegenover.

  Daartegenover staat dat een goed uitgevoerd grafisch ontwerp ook geld kan opleveren middels meer naamsbekendheid, beter imago of een hogere verkoop. Wanneer duidelijk is wat de werkzaamheden zijn kunnen we een gerichte prijsofferte maken.

 • Wie heeft de rechten van het grafisch ontwerp?

  Na een afgerond grafisch ontwerp proces (en na betaling van de factuur) is de opdrachtgever eigenaar van het grafisch ontwerp. Dat wil zeggen dat de opdrachtgever onbeperkt gebruikersrecht heeft. De auteursrechten blijven eigendom van Vectors.be by Hogi bvba. Dat wil zeggen dat de opdrachtgever het grafisch ontwerp niet zonder toestemming kan veranderen of doorverkopen. Meer informatie hierover staat in onze algemene voorwaarden.

 • Kan ik vrijblijvend een offerte aanvragen?

  Ja hoor, een offerte verplicht tot niks. Vul het contactformulier in en wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk. We horen het graag, geen idee is gek genoeg voor ons!

 • Niet gevonden wat je zocht?

  Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Let's Talk!

 

Contact

VECTORS
Weertstraat 66
2880 Bornem

+32 474 51 05 96
What can the police do and what can you do?

What can the police do and what can you do?

Geplaatst op: 2019-04-29

Afgelopen week had ik de eer om in opdracht van Amnesty International, 's werelds grootste middenveldorganisatie voor mensenrechten, de Arabische & Engelse lay-out van hun bro...

Lees meer Meer nieuws
Stand out!

Stand out!

Geplaatst op: 2019-04-29

Mijn ideeën vertaal ik in een grafisch ontwerp dat exact vertelt wat je wil overbrengen. Elke beslissing die ik neem bij een creatief proces gaat uit van de gedachte om fantastisch werk te leveren aan de...

Lees meer Meer nieuws
 • Hartelijk bedankt voor de vertaling van onze brochure naar het Arabisch en de vlotte samenwerking!

  Amnesty International Vlaanderen
 • Alsof hij in mijn hoofd kon kijken en wist wat ik wou. Aan de hand van mijn voorbeelden en aantekeningen maakte hij in één ...

  Els Decoodt Photography
 • Een creatieve geest met een grote meerwaarde, goede inbreng en knap resultaat!

  Medizi bvba
 • De Sint bracht ons 4 prachtige logo's om de herkenbaarheid van onze afdelingen duidelijker te maken.

  Belgische Stamboek voor IJslandse paarden
 • Wat het zo aangenaam maakt om met Walter samen te werken, is dat we maar 1 keer ons idee moeten uitleggen!

  Team BK IJslandse Paarden
 • Wij zijn zeer blij met de twee logo's die Walter voor ons ontwierp. Elk logo...

  Flaxblossoms Border Collies
 • Op mijn vraag “Kun je van foto’s een promofilmpje maken voor ons Belgisch Kampioenschap IJslandse Paarden” kwam...

  De Schelderuiters vzw
 • Van ontwerp van het logo tot huisstijl en facebook campagne, de opdrachten werden prima uitgevoerd!

  Bodiicare
Amnesty International Vlaanderen Els Decoodt Photography Medizi bvba Belgische Stamboek voor IJslandse paarden Team BK IJslandse Paarden Flaxblossoms Border Collies De Schelderuiters vzw Bodiicare

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.