GEEN IDEE IS GEK GENOEG VOOR ONS!

 • Wat is een grafisch ontwerp?

  Grafisch ontwerpen is het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Dit vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden. Bij het grafisch ontwerp wordt zowel visuele expressie als creativiteit nagestreefd in de presentatie van tekst en afbeeldingen.

  Het primaire gereedschap van het grafisch ontwerp blijft de creatieve geest. Kritisch, objectiverend en analytisch denken zijn vereist in de vele vormen van het ontwerp.

 • Wat ontwerpen we allemaal?

  Hieronder een opsomming van wat we onder andere ontwerpen:

  Logo's, huisstijlen, folders, affiches en flyers, uitnodigingen, advertenties, posters, campagnes, verpakkingen, digitale nieuwsbrieven, briefpapier, email- templates, visitekaartjes, etc.

  Geen idee is gek genoeg voor ons!

 • Hoelang duurt een grafisch proces?

  De doorlooptijd van een grafisch ontwerp is uiteraard afhankelijk van de complexiteit van een opdracht. De doorlooptijd van bijvoorbeeld de ontwikkeling van een huisstijl varieert van 3 tot 8 weken.

  Opdrachten zoals het grafisch ontwerp van een advertentie of een poster binnen een reeds bestaande huisstijl, kunnen we vaak binnen de paar dagen realiseren. Vaak wordt er bij complexe opdrachten een planning gemaakt die bestaat uit een concept- en ontwerpfase.

  Conceptfase: bestaat uit de briefing, brainstormen, onderzoek en schetsen.

  Ontwerpfase: omvat het grafisch ontwerp, teksten schrijven, beeldredactie en digitaal print- en drukwerk.

 • Hoe gaat Vectors te werk bij het ontwerpen van logo's?

  Bij het grafisch ontwerp van een logo werken we volgens de volgende methode:

  1e gesprek

  Hierin vertelt de klant en stellen we vragen. Wat moet het logo uitstralen, wat is de doelgroep, wat wil de klant bereiken etc. Met deze informatie gaan we alvast aan de slag.

  2e gesprek

  Hierin laten we 3 verschillende grafische ontwerpen van logo's zien. Die worden besproken en er wordt een keuze gemaakt voor één grafisch ontwerp. Het gekozen logo wordt desgewenst aangepast en verder uitgewerkt.

  Laatste gesprek

  Hierin worden de puntjes op de 'i' gezet. Wij verwerken de laatste opmerkingen en het definitieve logo wordt vervolgens opgestuurd in verschillende bestandsformaten.

 • Is een grafisch ontwerp duur?

  Dat hangt ervan af hoe je het bekijkt. Grafisch ontwerpen is een creatief proces, het creatieve denkproces vergt enige tijd en daar staat een vergoeding tegenover.

  Daartegenover staat dat een goed uitgevoerd grafisch ontwerp ook geld kan opleveren middels meer naamsbekendheid, beter imago of een hogere verkoop. Wanneer duidelijk is wat de werkzaamheden zijn kunnen we een gerichte prijsofferte maken.

 • Wie heeft de rechten van het grafisch ontwerp?

  Na een afgerond grafisch ontwerp proces (en na betaling van de factuur) is de opdrachtgever eigenaar van het grafisch ontwerp. Dat wil zeggen dat de opdrachtgever onbeperkt gebruikersrecht heeft. De auteursrechten blijven eigendom van Vectors.be by Hogi bvba. Dat wil zeggen dat de opdrachtgever het grafisch ontwerp niet zonder toestemming kan veranderen of doorverkopen. Meer informatie hierover staat in onze algemene voorwaarden.

 • Kan ik vrijblijvend een offerte aanvragen?

  Ja hoor, een offerte verplicht tot niks. Vul het contactformulier in en wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk. We horen het graag, geen idee is gek genoeg voor ons!

 • Niet gevonden wat je zocht?

  Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Let's Talk!

 

Contact

waltersaelens by Hogi bvba
Weertstraat 66
2880 Bornem

+32 474 51 05 96
Wat moet je doen als de politie je op straat controleert? Wat mag de politie en wat mag jij?

Wat moet je doen als de politie je op straat controleert? Wat mag de politie en wat mag jij?

Geplaatst op: 2019-04-29

Afgelopen week had ik de eer om in opdracht van Amnesty International, 's werelds grootste middenveldorganisatie voor mensenrechten, de Arabische & Engelse lay-out van hun bro...

Lees meer Meer nieuws
Stand out!

Stand out!

Geplaatst op: 2019-04-29

Mijn ideeën vertaal ik in een grafisch ontwerp dat exact vertelt wat je wil overbrengen. Elke beslissing die ik neem bij een creatief proces gaat uit van de gedachte om fantastisch werk te leveren aan de...

Lees meer Meer nieuws
 • Een creatieve geest met een grote meerwaarde, goede inbreng en knap resultaat!

  Medizi bvba
 • Op mijn vraag “Kun je van foto’s een promofilmpje maken voor ons Belgisch Kampioenschap IJslandse Paarden” kwam...

  De Schelderuiters vzw
 • Wij zijn zeer blij met de 2 logo's die Walter voor ons ontwierp. Elke logo...

  Flaxblossoms Border Collies
 • Van ontwerp van het logo tot huisstijl en facebook campagne, de opdrachten werden prima uitgevoerd!

  Bodiicare
 • Wat het zo aangenaam maakt om met Walter samen te werken, is dat we maar 1 keer ons idee moeten uitleggen!

  Team BK IJslandse Paarden
 • De Sint bracht ons 4 prachtige logo's om de herkenbaarheid van onze afdelingen duidelijker te maken.

  Belgische Stamboek voor IJslandse paarden
Medizi bvba De Schelderuiters vzw Flaxblossoms Border Collies Bodiicare Team BK IJslandse Paarden Belgische Stamboek voor IJslandse paarden

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.