WALTER SAELENS

 Men omschrijft mij wel eens als een creatieve duizendpoot boordevol energie en ideeën.

 DUIZENDPOOT
Na mijn middelbare studies, en gepassioneerd door het ondernemerschap, ging ik me meer en meer verdiepen in het doen en laten van een ondernemer. Het aanvatten van mijn hogere studies combineerde ik met een speciaal studentenstatuut, namelijk dat van student-ondernemer. Al snel werd mijn eerste onderneming, Stocial Productions, geboren. Na grondig onderzoek van de huidige markt was het mij opgevallen dat vele KMO’s en zelfstandigen amper terug te vinden waren op het internet. Met de diensten van Stocial Productions stond ik de klant graag bij met aangepast advies, creatie en het up-to-date houden van de sociale media.

Naast mijn passie voor ondernemen, ontdekte ik stilaan een passie voor grafisch ontwerpen, een grote passie zo blijkt. “Je moet het simpel houden, maar je moet er ook iets speciaals van maken”… Gefascineerd om met de juiste techniek & creativiteit een zo optimaal mogelijk communicerend grafisch beeld neer te zetten, ging ik van start met enkele onlinecursussen.

 STUDENT
"De studententijd, dat is de mooiste tijd van je leven, geniet er maar van!”
Mijn studies combineer ik maar al te graag met mijn passie voor ondernemen. In 2014 veranderde ik van studierichting. Momenteel ben ik masterstudent in de rechten aan de Vrije Universiteit Brussel. Als student heb ik nog steeds een volwaardige relatie met mijn rechtenopleiding. Een relatie kan niet altijd even rooskleurig zijn. Gelukkig biedt deze relatie mij voldoende vrijheid, stabiliteit en toekomstperspectieven. Ondertussen ontmoet ik steeds interessante mensen en beleef ik veel ervaringen die het studentenleven alleen maar leuker maken!

 PRIVECHAUFFEUR
Daarnaast ben ik actief als privéchauffeur in een jonge, dynamische en groeiende organisatie. Mijn taak bestaat eruit de klanten zo comfortabel en veilig mogelijk in hun eigen auto, van A naar B door binnen- en buitenland te vervoeren.

 SPORTSCHUTTER
Voorts ben ik actief als sportschutter, een sport voor perfectionisten die niets willen missen.
Voor buitenstaanders is het niet altijd gemakkelijk schieten als een ‘sport’ te aanzien. De concentratie en zelfbeheersing die een schutter bij elk schot dient op te brengen is nochtans te vergelijken met de start van een 100m sprint. Vooral de techniek, de zelfbeheersing en concentratie, gesteund door een algemene basisconditie, zijn van belang in de schietsport.

Contact

waltersaelens by Hogi bvba
Weertstraat 66
2880 Bornem

+32 474 51 05 96
Wat moet je doen als de politie je op straat controleert? Wat mag de politie en wat mag jij?

Wat moet je doen als de politie je op straat controleert? Wat mag de politie en wat mag jij?

Geplaatst op: 2019-04-29

Afgelopen week had ik de eer om in opdracht van Amnesty International, 's werelds grootste middenveldorganisatie voor mensenrechten, de Arabische & Engelse lay-out van hun bro...

Lees meer Meer nieuws
Stand out!

Stand out!

Geplaatst op: 2019-04-29

Mijn ideeën vertaal ik in een grafisch ontwerp dat exact vertelt wat je wil overbrengen. Elke beslissing die ik neem bij een creatief proces gaat uit van de gedachte om fantastisch werk te leveren aan de...

Lees meer Meer nieuws
 • Een creatieve geest met een grote meerwaarde, goede inbreng en knap resultaat!

  Medizi bvba
 • Op mijn vraag “Kun je van foto’s een promofilmpje maken voor ons Belgisch Kampioenschap IJslandse Paarden” kwam...

  De Schelderuiters vzw
 • Wij zijn zeer blij met de 2 logo's die Walter voor ons ontwierp. Elke logo...

  Flaxblossoms Border Collies
 • Van ontwerp van het logo tot huisstijl en facebook campagne, de opdrachten werden prima uitgevoerd!

  Bodiicare
 • Wat het zo aangenaam maakt om met Walter samen te werken, is dat we maar 1 keer ons idee moeten uitleggen!

  Team BK IJslandse Paarden
 • De Sint bracht ons 4 prachtige logo's om de herkenbaarheid van onze afdelingen duidelijker te maken.

  Belgische Stamboek voor IJslandse paarden
Medizi bvba De Schelderuiters vzw Flaxblossoms Border Collies Bodiicare Team BK IJslandse Paarden Belgische Stamboek voor IJslandse paarden

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.